dijous, 4 de maig del 2017

MICROREPORTATGE_Activitat 4

Jordina Argilaga Cot

Microreportatge: Microcuines - Còdols de Sucre

_________________________________________________________________________


El meu microreportatge dura aproximadament 2 minuts i el tema principal és la reposteria i el procediment per a crear pastissos. La entrevistada és la meva mare, una repostera aficionada que porta fent pastissos desde fa ja uns quants anys.
Per a fer aquest microreportatge he fet servir un estil de programa de televisió, amb una intro i títol, enquadrament d'entrevista, etc. Per sobre de la veu, he inclòs clips on es veu clarament del que s'està parlant. Per a ambientar encara més el reportatge he inclòs una música que crec que lliga molt amb la temàtica.
La meva intenció era entrevistar a una persona que fes alguna cosa poc comuna i donar a conèixer aquest tipus de feina, la qual crec que és molt curiosa i comporta molta feina i dedicació amagada darrere del resultat final.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada